top of page

Üdvözöljük az Aforte Kft. Weboldalán!

Az Aforte Kft. hosszú évek óta szolgálja az ország különböző régióit, mint a nagytömegű földmunkák szakértője. Széleskörű szolgáltatásaink között megtalálhatók a földmunkák, alapozások, tereprendezések, útépítések, bontások, és további földmunkával kapcsolatos tevékenységek. Cégünk elkötelezett a kiváló minőségű munka és a legmodernebb technológiák alkalmazása mellett, amelyek segítségével folyamatosan fejlesztjük és bővítjük szolgáltatásaink körét.

A projektjeink sikeres megvalósítása érdekében a legújabb gépeket és eszközöket alkalmazzuk, hogy mindig a lehető legjobb eredményeket nyújthassuk ügyfeleinknek. Az Aforte Kft. csapata tapasztalt, szakképzett szakemberekből áll, akik elkötelezettek a minőségi munka és az ügyfél-elégedettség iránt. Minden projektünket nagy odaadással és szakértelemmel kezeljük, legyen szó akár kis méretű földmunkáról, akár nagyobb, komplexebb projektről.

Célunk, hogy a közösség fejlődését szem előtt tartva segítsünk ügyfeleinknek megvalósítani elképzeléseiket, és hozzájáruljunk az építőipari szektor további fejlődéséhez. Kérjük, nézze meg szolgáltatásainkat, és vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtudja, hogyan segíthetünk a következő projektjében. Nagyon örülnénk, ha velünk dolgoznának a jövőben.

Üdvözlettel,

Az Aforte Kft. csapata

Cím

1027 Budapest, Szász Károly utca 6.

Telefon

+36-1-612-8639

Email

bottom of page