top of page
BURST_Quer_Wasser-12.png

Csőroppantás

Az Aforte Kft. a csőroppantásos technológia terén vezető szerepet tölt be. Cégünk olyan megoldást kínál, amellyel minimalizálható a földfelszínen végzett munka és a környezeti zavarás. Ezáltal gyorsabbá, hatékonyabbá és gazdaságosabbá tesszük a csatornák, vízvezetékek és gázvezetékek felújítását.

Célunk, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek, miközben a környezetre gyakorolt hatást a minimálisra csökkentjük. Szakértő csapatunk, modern technológiai eszközeink és elkötelezettségünk a minőségi munka iránt biztosítja, hogy minden projektet időben és költséghatékonyan hajtunk végre.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és fedezze fel, hogyan segíthetünk önnek!

grundoburst-800g.jpg
grundoburst-800g.jpg

Csőroppantő gépünk

Az Aforte Kft. büszkén használja a Tracto Technik Grundoburst 800G csőroppantó gépet. Ez a nagy teljesítményű eszköz lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan és hatékonyan végezzük el a csővezeték-felújítási és -csere projekteket, miközben minimalizáljuk a környezeti zavarást.

A Grundoburst 800G a csőroppantásos technológia élvonalába tartozik. Képes szétroppantani a régi csöveket és egyszerre helyére húzni az újakat, ami időt és pénzt takarít meg. A gép képes kezelni a különböző méretű és anyagú csöveket, ideértve az acél, a vas, a műanyag és a betoncsöveket is.

A Grundoburst 800G különösen hatékony a nagy átmérőjű csövek esetében, képes kezelni a 100-400 mm közötti átmérőjű csöveket. Ez a sokoldalúság teszi a Grundoburst 800G-t ideális választássá a különböző méretű és típusú csővezeték-projektekhez.

20221122_135006.jpg
20221122_135006.jpg

Csőroppantás szolgáltatás

Az Aforte Kft. csőroppantás terén piacvezető szerepet tölt be. Nagy hatékonyságú módszereinkkel 100-400 mm átmérőjű csöveket tudunk behúzni, egyetlen húzással akár 100-150 métert is. Erőteljes, 80 tonnás húzóerővel rendelkező gépünkkel gyors és költséghatékony megoldást kínálunk csővezeték-felújítási és -csere projektekben. A csőroppantásos technológiánk minimalizálja a földfelszíni beavatkozást, így a környezeti hatásokat is csökkentjük. Munkáink során a legújabb technológiát alkalmazzuk, garantálva a munka magas színvonalát és a projektek időben történő befejezését. Kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfél-elégedettségre, így a munka minden fázisában szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy biztosítsuk az elvárt eredmények elérését.

bottom of page